Köpvillkor

Leverans- och betalningsvillkoren gäller för beställningar inom Sverige, för närvarande levererar vi inte tobaksvaror till andra länder.
Alla leveranser av tobaksvaror skickas till ett utlämningsställe och mottagaren måste personligen hämta ut sändningen och legitimera sig.

Lägsta ålder för att beställa tobaksvaror är 18 år. Vi kontrollerar i varje order att beställaren har fyllt 18 år och att mottagaradressen är beställarens folkbokföringsadress då det enligt tobakslagen inte är tillåtet att skicka tobaksvaror till annan adress. Beställningar som innehåller tobak skickas till ett utlämningsställe och mottagaren ska personligen hämta ut den och legitimera sig. Bud är inte tillåtet.

Betalning

Vi accepterar för närvarande VISA och MasterCard när du vill betala med kort. Vi erbjuder även faktura, delbetalning och swish som betalningsalternativ. Betalningarna hanteras av vår betalningspartner Nets för att garantera snabb och säker betalning.

Presentkort

Presentkortens giltighetstid är 1 år från inköpsdatum.

Beställningar

Du kan beställa varor utan att vara registrerad kund hos oss. Du kan registrera konto hos oss, vilket du enkelt skapar genom att klicka på Konto och välja  ”Ny kund, Registrera dig” bland topplänkarna. Vid orderläggningen måste du godkänna våra köpvillkor.

Orderhantering

Vid lagd order får du automatiskt en orderbekräftelse via din mail. Du kan även se dina tidigare order om du är kund hos oss. Logga in och navigera till ”Beställningar”.

Leverans

Order lagd efter kl. 13 skickas nästkommande vardag. Skulle vårt lagersaldo vara inkorrekt kommer vi att kontakta dig i första hand via telefon.

Priser

Alla priser är inklusive moms. Avgift för fraktkostnader tillkommer med 59 kronor, order över 1500 kronor levereras fraktfritt. Minimiorder 200 kronor + frakt. Med reservation för prisförändringar eller eventuella fel.

Reklamationer

Vid eventuell reklamation, kontakta oss inom 1 vecka via telefon eller e-post.

Varukorg
Rulla till toppen