Savinelli Trevi Smooth 311 KS

1 595 kr

Savinelli Trevi Smooth 311 KS är en halvböjd Poker som har en slät, mörkbrun finish med en resolut men ändå dynamisk tolkning av den klassiska, utilitaristiska formen, kännetecknad av huvudets uttalade framåtlutning och den korta halsen som har en lätt nedåtvänd böj. Den robusta ståkapaciteten gör den till den perfekta skrivbordspipan, medan den skarpt avfasade kanten återspeglar den fasta estetik som kännetecknar den definierade övergången och det cylindriska huvudet.

Det är också ett något mer kompakt alternativ jämfört med den italienska märkets andra Poker-design, ”310 KS,” som har en upphöjd, rundad kant och ett något längre nedåtvänd hals. Även om ”311 KS” är något nedskalad, kompromissar den absolut inte med kammardjupet eller sin charmiga praktikalitet.

Kommer med 9 mm filter

 

Artikelnr: SAV-TREV-SM-311KS Kategorier: , Etikett:

Trevi-fontänen i Rom är känd över hela världen, och denna serie har också haft stort framgång. Ringen med aluminiuminlägg glittrar som den romerska epokens prakt. Medan Savinellis Roma- och Roma Lucite-linjer hyllar staden Rom som helhet, firar den italienska märkets Trevi-serie ett specifikt landmärke i huvudstaden: Trevi-fontänen.

Designad av den italienska arkitekten Nicola Salvi och färdigställd 1762, representerar Trevi den största barockfontänen i Rom och är en av de mest kända i världen, belägen vid korsningen av tre vägar — tre vie på italienska, vilket leder till dess namn.

För Savinellis firande serie presenterar den italienska märkets en slät, kastanjefärgad finish, accentuerad med en bländande nickelslinga prydd med de karakteristiska bågarna från Acqua Vergine, en gammal romersk akvedukt som Trevi-fontänen fungerade som en slutpunkt för.

Ytterligare information

Varumärke - Pipor

Savinelli

Modell

Poker

Form

Halvböjd

Filter

9mm

Finish

Slät

Längd (mm)

125

Höjd

51 mm

Kammarens djup

34 mm

Huvudets ytterdiameter

39 mm

Vikt

Ca 50 Gram

Du kanske också gillar …